Vandaag geopend tot 18:00 uur

Salon nieuws

Maak nu een virtuele tour door onze winkel…….

https://goo.gl/maps/1NRPLSW34Jx KLIK op de bovenstaande link

Lees meer

Sinds kort bij HEM & HAAR kappers easyscreen.tv

4 LCD schermen bieden u de mogelijkheid om tijdens u behandeling volledig op de hoogte gehouden te worden over de laatste nieuwsfeiten, weerberichten, acties en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook gewoon gebruik maken van de nieuwste tijdschriften en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Lees meer

Onze haarstylisten volgen de haartrends

Bij HEM & HAAR kappers is het erg belangrijk dat onze hairstylisten altijd goed opgeleid zijn. Zij voldoen allen aan de gestelde normen en eisen en zijn daardoor altijd actueel geïnformeerd en getraind om de nieuwste trends en ontwikkelingen bij u te kunnen creëren.

Lees meer

Mannen!

Mannen wij gaan veel verder dan alleen knippen. Trendy, klassiek, kleuring, alles is mogelijk. Weet u dat er ook voor u vele professionele haarverzorgings- en stylingsproducten zijn, wij adviseren u graag.

Lees meer

Iets te vieren?

In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Lees meer

Kleur is in!

De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd. Wij vinden het leuk om u te adviseren!

Lees meer

Volg ons op Facebook