Vandaag geopend tot 21:00 uur

Nieuws

Hem & Haar heeft vaak nieuwe feiten te vertellen over trends en ontwikkelingen in de kappersmarkt. Maar gebruikt dit onderdeel ook voor inspiratie.

Maak nu een virtuele tour door onze winkel…….

https://goo.gl/maps/1NRPLSW34Jx KLIK op de bovenstaande link

Lees meer

Top Hair beurs Düsseldorf

Aankomend weekend gaan we met het gehele team inspiratie op doen in Düsseldorf.

Lees meer

Zin in de trendy streetfashionlook? Go Urban!

Wij vertalen de city lifestyle naar makkelijk te stylen haar met Urban, de Haarlijn najaar/winter 2015-2016. Overlappende lengtes creëren veel textuur, opvallende pony’s framen het gezicht en de nieuwe kleurtechniek balayage laat donkerbruine chocoladetinten overlopen in bijvoorbeeld felkoper. De nieuwe looks zijn individueler dan ooit. Go urban, bezoek onze salon!

Lees meer

Maak uw eigen vakantie selfie en maak kans op een waardebon t.w.v. € 50,-

Het is makkelijk, maak uw eigen selfie tijdens vakantie en plaats deze op onze facebookpagina HEM & HAAR kappers Arnhem. Wij kiezen de leukste, gekste, mooiste en waarderen uw selfie met een waardebon t.w.v. € 50,- vrij te besteden bij HEM & HAAR kappers. De actie start 18 juli t/m 31 augustus. Maak er iets […]

Lees meer

Sinds kort bij HEM & HAAR kappers easyscreen.tv

4 LCD schermen bieden u de mogelijkheid om tijdens u behandeling volledig op de hoogte gehouden te worden over de laatste nieuwsfeiten, weerberichten, acties en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook gewoon gebruik maken van de nieuwste tijdschriften en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Lees meer

Onze haarstylisten volgen de haartrends

Bij HEM & HAAR kappers is het erg belangrijk dat onze hairstylisten altijd goed opgeleid zijn. Zij voldoen allen aan de gestelde normen en eisen en zijn daardoor altijd actueel geïnformeerd en getraind om de nieuwste trends en ontwikkelingen bij u te kunnen creëren.

Lees meer

Mannen!

Mannen wij gaan veel verder dan alleen knippen. Trendy, klassiek, kleuring, alles is mogelijk. Weet u dat er ook voor u vele professionele haarverzorgings- en stylingsproducten zijn, wij adviseren u graag.

Lees meer

Iets te vieren?

In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Lees meer

Volg ons op Facebook